Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g d'échalotes
- 300 g d'eau
-
50
g de madère
of 50 g de porto - 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 400 g de haricots verts surgelés extra-fins
- 4 escalopes de dinde, fines (500 g environ)
- 50 g de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 59.5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brochettes de cabillaud et chorizo, semoule aux légumes et velouté poivron et féta
45 Min
Poulet au curry, tagliatelles de légumes et velouté au lait de coco
50min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Boulettes de veau aux herbes
30min
Filet mignon exotique
35min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Filet mignon aux pruneaux
1h
Canard aux amandes
40min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Papillote de canard au miel et aux poires
1h
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Filet mignon aux nectarines
40min