Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g d'échalotes
- 300 g d'eau
-
50
g de madère
of 50 g de porto - 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 400 g de haricots verts surgelés extra-fins
- 4 escalopes de dinde, fines (500 g environ)
- 50 g de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 59.5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote de canard au miel et aux poires
1 Std.
Poire rôtie au chèvre
25 Min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2h 45min
Filet mignon aux nectarines
40min
Ballotine de poulet aux figues
1 Std.
Filet mignon exotique
35min
Filet de poulet sauce à la pêche
35min
Poulet aux pêches jaunes
30min
Filet de veau aux mirabelles
50min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40min
Filet mignon aux pruneaux
1 Std.
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min