Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pruneaux dénoyautés
- 30 g d'échalotes
- 300 g d'eau
-
50
g de madère
of 50 g de porto - 100 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 400 g de haricots verts surgelés extra-fins
- 4 escalopes de dinde, fines (500 g environ)
- 50 g de ricotta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 59.5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon au cidre
35 min
Filet mignon aux pruneaux
1 godz.
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Filet mignon exotique
35 min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Croquettes de crabe
25 min
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1 godz.
Effiloché de canard aux pêches
1 godz.
Sauté de porc à l'orange
1 godz.
Sauté de dinde aux abricots secs
50 min
Mijoté de porc au paprika
40 min