Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 gros oignons
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g de gouda, coupé en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g de jambon fumé, coupé en fines lanières
- 50 g de crème fraîche
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de paprika, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de jambon de Bayonne
3 Std.
Ravioles sauce au foie gras
40min
Soupe au lait
20min
Gratin de pain au reblochon
35min
Compotée d'olives sur lit de pomme de terre
30 Min
Ballotine de poulet aux figues
1 Std.
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Gratinée aux oignons
50 Min
Quiche oignon-artichaut
1h 35min
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min