Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 gros oignons
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 1 bouquet de persil frais
- 50 g de gouda, coupé en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g de jambon fumé, coupé en fines lanières
- 50 g de crème fraîche
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de paprika, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates, détaillées en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1414 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin crémeux à la normande
1 godz. 5 min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 godz. 30 min
Trinxat de cerdagne
55 min
Pommes de terre épicées dans leur peau
55 min
Œufs brouillés aux merguez, tomates et pita grillés
30min
Le chiard aux poutines
1 godz. 35 min
Champignons farcis
55 min
Gratin de pain au reblochon
35min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Gratin de comté façon pudding
45 min