Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les poutines
- 150 g de farine de blé
- 1 c. à café rase de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 - 3 pincées de sel
- 100 g d'eau
Les chiards
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 750 g de viande de porc salée (palette ou autre) dessalée pendant 1h dans l’eau froide et coupée en morceaux (2 cm)
- 1 c. à soupe de cassonade
- 300 g de carottes, coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de navets, coupés en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de sarriette fraîche
- 1 pincée de poivre moulu
- 600 g de bouillon de bœuf reconstitué
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1782.5 kJ / 421.2 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Lasagne façon chili
1h 10 min
Waterzoï de poulet
1h 10 min
Paëlla valenciana
1h
Roulé de pintade au chou
1h 10 min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1h 25 min
La sagamité
50min
Chicken & biscuits
1h 5min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1h 10 min
Estouffat toulousain
2h
Cassoulet portugais (feijoada à transmontana)
45min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Cassoulet express au chorizo
55min