Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Goulasch
50min
Porc aux abricots secs
55min
Osso-buco aux agrumes
1h 20min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Bœuf Stroganov
55min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Colombo de porc
1h 20min
Stifado de bœuf
1h 30min
Emincé de poulet aux amandes et sauce citron
35min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Sauté de porc à l'orange
1h