Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min.
Osso-buco aux agrumes
1h 20 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Poulet à l'orange
1 Std. 30 Min
Colombo de porc
1h 20 min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45min
Sauté de porc à l'orange
1h
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Goulasch
50min
Bœuf Stroganov
55min