![Bœuf à l'orange Bœuf à l'orange](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7EC7D253-978F-40DD-8D33-CFFC96580A6A/Derivates/12b86003-58de-4e83-9821-4d20d648bc71.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 godz.
Bœuf aux cacahuètes
25 Min
Biryani de dinde
8小时 50 分钟
Goulasch
50 min
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
50 min
Colombo de porc
1 godz. 20 min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45 Min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Sauté de porc à l'orange
1 Std.
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.