Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La vinaigrette
- 20 g de vinaigre aux agrumes
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 10 g d'huile de noisette
La garniture
- 30 g d'échalote
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de tomates, coupées en petits dés
- 6 œuf
- 6 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 200 g de salade verte
- 18 tranches de jambon cru
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1156 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade strasbourgeoise
1h
Salade fraîcheur à la tête de moine
35 min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35 min
Salade au bacon et à la pomme
20 min
Œufs farcis
30min
Œufs farcis
30min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 min
Salade de l'île de Ré
35 min
Camembert rôti au Varoma
30min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Filet de poulet sauce poulette
20 min