Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'huile d'olive
- 800 g de viande de lapin en morceaux (2 râbles coupés en deux et 4 cuisses)
- 2 filets de poulet, sans peau, coupées en morceaux (3 cm env. )
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 dose de safran
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 branche de romarin frais
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de haricots verts frais, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 300 g de riz spécial risotto, type "arborio" italien ou "bomba" espagnol
- 250 g de haricots blancs en boîte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 22.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous marocain
50min
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Soupe chinoise au bœuf
1 Std. 15 Min
Ragoût de poisson aux épices
1 Std. 45 Min
Calamar à la piperade
35min
Couscous royal
1 godz. 20 min
Alicuit de canard
1h
Couscous de poulet
1h 10 min
Paëlla
50min
Bœuf bourguignon
1h 25 min