Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'huile d'olive
- 800 g de viande de lapin en morceaux (2 râbles coupés en deux et 4 cuisses)
- 2 filets de poulet, sans peau, coupées en morceaux (3 cm env. )
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 dose de safran
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 branche de romarin frais
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de haricots verts frais, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 300 g de riz spécial risotto, type "arborio" italien ou "bomba" espagnol
- 250 g de haricots blancs en boîte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 22.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paupiettes d'agneau
1 godz. 30 min
Blanquette de veau
1h
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1h
Couscous de rouget aux poivrons
30 min
Veau aux olives
1h
Macaronade
2h 30min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50 min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Estouffat toulousain
2h
Paëlla
50 min
Axoa d'agneau
55 min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min