Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'huile d'olive
- 800 g de viande de lapin en morceaux (2 râbles coupés en deux et 4 cuisses)
- 2 filets de poulet, sans peau, coupées en morceaux (3 cm env. )
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 2 gousses d'ail
- 400 g de tomates entières pelées au jus
- 1 dose de safran
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 branche de romarin frais
- 1 cube de bouillon de volaille
- 150 g de haricots verts frais, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 300 g de riz spécial risotto, type "arborio" italien ou "bomba" espagnol
- 250 g de haricots blancs en boîte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 22.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassoulet au confit de canard
1h 10 min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12h
Blanquette de veau
1h
Riz à l'espagnole
50min
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Cassoulet
13 Std.
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Soupe portugaise à la morue
30min
Filet de sandre, polenta au maïs frais
1 Std. 45 Min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min