Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre demi-sel
- 400 g de feuilles de blette, coupées en gros morceaux
- 250 g de fromage de brebis frais, ou de fromage de chèvre frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de romarin frais, frais ou déshydraté
- 1500 g d'eau
- 8 sardines fraîches entières, vidées, nettoyées et étêtées
- huile, pour le Varoma
- 200 g de riz blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2212 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alicuit de canard
1 Std.
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 Std.
Filets de merlan en papillote de poireau
45 min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Geen beoordelingen
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Truites farcies à la ricotta
40min
Sardines en papillote, salade de haricots verts
1h 5min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1h 5min