Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile de pépins de raisin
- 25 g de beurre doux, clarifié
- 200 g de viande d'agneau (gigot désossé) ou de gibier (cuissot), détaillée en cubes (1 cm)
- 250 g de haricots rouges en conserve, préalablement rincés
- 250 g de haricots blancs en conserve, préalablement rincés
- 150 g de grains de maïs doux en conserve, préalablement rincés
- 1 feuille de laurier frais
- 1000 g de bouillon de bœuf (ou 1000 g d'eau et deux cubes de bouillon cube)
- 50 g de graines de courge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de courge butternut, détaillée en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1450.7 kJ / 342.7 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1h
Clam chowder (Chaudrée de palourdes)
1 Std. 50 Min
Garbure au tofu
1 Std. 45 Min
Soupe mexicaine du placard
25 Min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Fenetra de Toulouse
1h 30 min
Boulettes de porc au céleri et à la pomme
1sa 15 dk
Le chiard aux poutines
1h 35 min
Cheesecake à la vapeur
1h 30 min
Crème à la horchata
50 min
Soupe corse
13 godz. 15 min
Soupe rustique
12h