Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 30 g de champignons des bois déshydratés
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 921 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Puddings au cœur parmesan-tomate
50min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45min
Gougères aux champignons de Paris
1h 30min
Petit flan au roquefort et brocoli
40 Min
Flan d'aubergine
1h
Flans de poireau
35 Min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Cake au chou-fleur
1h 15min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1h 45 min