Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 30 g de champignons des bois déshydratés
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 921 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de poireau
35min
Flan d'aubergine
1 Std.
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Tourte au roquefort
2h 15min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Flan express au roquefort
30min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5 Std. 30 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Flans de petits pois
1 Std.
Chou-fleur en soufflé
55 min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min