Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 feuilles de basilic frais
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 150 g de crème fraîche légère
- 2 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour le moule
- 400 g de tomates cerise
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 952.6 kJ / 229.4 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Clafoutis au thon, emmental et olives noires
1h 10min
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1h
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1h
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 Min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30min
Cake pesto-mozzarella
45min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min