Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 feuilles de basilic frais
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 150 g de crème fraîche légère
- 2 œufs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour le moule
- 400 g de tomates cerise
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 952.6 kJ / 229.4 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1 Std.
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 Min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Velouté de concombre glacé
10 min
Clafoutis aux tomates et au pesto
40 Min
Clafoutis au thon, emmental et olives noires
1 Std. 10 Min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1 Std.
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 Min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3 Std. 30 Min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 Min