Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g de carottes, coupées en tronçons
- 3 œufs
- 120 g de lait ribot
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- beurre, pour les moules
- 10 cubes de fromage à pâte pressée, type Petit Breton
- ½ c. à café de graines de cumin
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 420.2 kJ / 99.1 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Tuiles au fromage
15 min
Muffins pistou-pistache
40 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Cookies moelleux au chèvre
40 Min
Petits flans de carotte à l'estragon
1 Std. 50 Min
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 Min
Tartinade chèvre-butternut façon charlotte
3 Std. 45 Min
Muffins petits pois, menthe et comté
45 min
Muffins courgette et muffins saumon
45 min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min