Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g d'aubergine, coupée dans la longueur en tranches de 0,5 cm
- 2 c. à café de sel
- 250 g d'eau
- 50 g de roquette
- 100 - 150 g de feta, détaillée en bâtons d'0,5 cm de large
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique noir
- 12 tomates cerise, coupées en deux
- 8 brins de ciboulette fraîche (optioneel)
- 8 pincées de poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines estivales
12h
Ballotine comme un macaron
25 min
Flans de petits pois
1 godz.
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Tartine végétarienne
40 min
Cocktail au concombre
5 Min
Tartelette aux légumes de printemps
1h 10min
Minigratins à la grecque
20 min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 min
Crêpes aux fines herbes et aux asperges
35 min