Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 250 g de feuilles de blette, émincées
- 250 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, détaillées en cubes (2 cm)
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de brocciu, bien égoutté
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 300 g de coulis de tomates maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Tourte sucrée aux blettes
1j 30 menit
Gratin de blettes
1j
Tourte aux blettes
13 godz.
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1 Std. 15 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1j
Polenta de châtaigne
30 min
Panisses
30 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1j 30 menit