Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 250 g de feuilles de blette, émincées
- 250 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, détaillées en cubes (2 cm)
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 400 g de brocciu, bien égoutté
- 1 œuf
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de farine de blé
- 300 g de coulis de tomates maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de courge
1h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min
Panisses
30min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Focaccia aux fanes de navet
3h 15 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Gnocchi aux épinards
1h 5min