Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, très froide et coupée en cubes de 5 cm
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 75 g de chapelure
- du sel
- du poivre moulu
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 brins de thym-citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 999 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Soupe de poisson
40 Min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35 Min
Navettes
2h
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 Min
Fish cakes
1h 5min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Canard aux amandes
40 Min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Sauce rouille
10 min
Rouille
10 min
Polpettes siciliennes
1 Std.