Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de haddock, coupé en morceaux
- 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 10 g de beurre doux
- 350 g de pousses d'épinards frais
- 150 g de roquette
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1584 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10 min
Cromesquis de pomme de terre au cœur nantais
1h
Cannelloni de crêpe à l'orange
45min
Tarte aux épinards et citron confit
1 godz. 20 min
Quiche épinard-tomate
1h 45 min
Quiche aux asperges
1h 15min
Quiche au poireau et saumon fumé sans œuf
1h 30min
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1h 15min
Pizza à la betterave
1h 30min
Cake au chou-fleur
1h 15min
Tarte printanière
50min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h