Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de haddock, coupé en morceaux
- 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 10 g de beurre doux
- 350 g de pousses d'épinards frais
- 150 g de roquette
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1584 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10min
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20 min
Tartine végétarienne
40min
Moussaka
2h 30 min
Tarte printanière
50min
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1h 15 min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1h 20 min
Quiche oignon-artichaut
1h 35 min
Pizza au potiron
1h
Quiche épinard-tomate
1h 45min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h