Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de poireau, coupé en tronçons
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 75 g de vin blanc
- 400 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 170 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe paysanne express
45min
Potage Saint-Germain
45min
Soupe au lait
20 min
Soupe de haricots blancs
20 min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Crème de carotte
30min
Crème de maïs au cumin
30min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15min
Soupe de tomates au poulet et aux pâtes
50min
Soupe rustique
12 godz.
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Soupe à l'ail
40min