Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 400 g de fenouil, détaillé en fines lamelles
- 700 - 800 g de filet de bar, coupé en 4 portions
- 250 g de groseilles rouges, égrappées et un peu pour la finition
- 30 g d'échalote, finement émincée
- 180 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2797 kJ / 673 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55 Min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Cabillaud aux vapeurs d'agrumes et fleurons en pâte feuilletée
1u. 45min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 Min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1h 10min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 Min
Thon encebollado
1 Std. 15 Min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Filet de lieu jaune en croûte d'aneth
50 Min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 Min