Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de vin blanc sec, type riesling
- 330 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Velouté de champignons
20 Min
Crème de petits pois
40min
Velouté de tomate
30min
Soupe de laitue
35min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Galettes de viande et choucroute
40min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30min
Crème de chou-fleur
40min
Crème d'endive au colombo
30min
Potage Saint-Germain
45min