Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 20 g de beurre
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de vin blanc sec, type riesling
- 330 g de lait
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Velouté de champignons
20 Min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Ficelles picardes
2 Std.
Soupe mystère
40min
Soupe de laitue
35min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Crème de chou-fleur
30min
Potage Saint-Germain
45 Min
Crème de chou-fleur
40min
Potage au poireau
30min
Velouté de tomate
30min