Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de fromage frais, type Madame Loïk, très froid
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de tomates, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de cidre
- 15 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467.1 kJ / 112.8 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 125.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au thon
40 Min
Verrines printanières
25min
Verrine aux trois poivrons
55min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Cannelés au jambon
13u.
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Cheesecake au saumon
4ωρ.
Minicannelés au chorizo
12h
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 λεπτ.
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h