![Mousse de tomate au basilic Mousse de tomate au basilic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a60d5b49-63e0-4af6-81be-3880d7af2b15/Derivates/5b4e353b-e2b4-4ed5-95ea-4ce26f4ebeb2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de fromage frais, type Madame Loïk, très froid
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de tomates, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de cidre
- 15 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467.1 kJ / 112.8 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 125.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 Min
Verrines printanières
25 Min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrines à l'italienne
3h 25 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min