Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g de fromage frais, type Madame Loïk, très froid
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de tomates, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de cidre
- 15 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467.1 kJ / 112.8 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 125.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Verrines à l'italienne
3h 25min
Verrine saumon-endive
10 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Verrines printanières
25 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min