Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de citron jaune
- 270 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 500 g de crème liquide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 125 g de beurre demi-sel, en morceaux
- le zeste d'un citron jaune
- 150 g de farine de blé
- 4 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2992 kJ / 715 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Crème dessert au thym citron
30 Min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Kouign-amann
4h
Œufs au lait au citron
5 godz.
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min
Petites crèmes à la mangue et à l’amande
3h 35min
Coulants au citron
1 Std.
Fougasse catalane
6 godz. 25 min
Meringues aux amandes
2h 50 min
Crèmes aux framboises
4h 25min
Pannacotta façon cappuccino
4 Std. 30 Min
Pannacotta à la cerise
3 godz. 30 min