Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de jus de citron jaune
- 270 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 500 g de crème liquide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone
- 125 g de beurre demi-sel, en morceaux
- le zeste d'un citron jaune
- 150 g de farine de blé
- 4 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2992 kJ / 715 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Mousse chocolat noir-caramel
4h 45min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Sablés au citron
1h 40 min.
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Financiers aux amandes
20 Min
Crème caramel et vanille
8h
Pannacotta
5h 50min
Mousse au chocolat aux crêpes dentelle
4h 20 min
Crème dessert au thym citron
30min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 Std.
Crème dessert aux noisettes
2h 40 min