![Pannacotta à la cerise Pannacotta à la cerise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/635335A6-C44C-4D7A-B0C8-D37E8F04C369/Derivates/30f2313a-5228-4eed-b488-9b0235f08afb.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de lait entier
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 300 g de cerises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1450.2 kJ / 347.8 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 83.5 g
- Natrium
- 16.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Clafoutis pêche-framboise
50 min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Cake marbré chocolat-pistache
1h 30min
Flan sans pâte
6 Std.
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min
Rochers coco et chocolat
35 min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Cheesecake et coulis de fraises
1 Std. 5 Min
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Tarte aux framboises
1 godz. 20 min