Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
3 jours avant la dégustation
- 300 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de châtaignes cuites et pelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1008.9 kJ / 238.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 55.4 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 2.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Calissons d'Aix
24 Std.
Nougats noirs
3u.
Cheesecake à la crème de marron
3 Std. 30 Min
Tarte tropézienne
3u.
Cannelés bordelais
13u. 30min
Crème de marrons
45 Min
Gelée et pâte de coing
24 Std.
Pâte de coings
1 Std. 45 Min
Marrons au sirop
1h 20min
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 Min
Gelée de coing
1 Std.