Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
3 jours avant la dégustation
- 300 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de châtaignes cuites et pelées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1008.9 kJ / 238.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 55.4 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 2.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée de coing
1 Std.
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Crème de marrons
45 min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 Std.
La fougasse d'Aigues-Mortes
45 min
Pâte de coings
1 Std. 45 Min
Oreillettes
3h 40min
Brioche des rois
6h 35min
Calissons d'Aix
24 godz.
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 Std.