Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain de Gênes
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les cercles
- 150 g de sucre en poudre
- 100 g de poudre d'amande
- 3 œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 10 g de liqueur d'amande, type amaretto (optioneel)
La mousse au cassis
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de cassis frais
- 70 g de sucre en poudre
- 230 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 70 g de mascarpone, très froid
- 250 g de fruits rouges frais variés
- quelques fleurs comestibles (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2257.5 kJ / 539.9 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 137.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche poire-caramel
9h 15min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 Std. 15 Min
Dacquoise aux framboises
2h
Choux amarena
1h 25min
Cheesecake et coulis de fraises
1 godz. 5 min
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Gâteau mousse au praliné
13h
Entremets aux pommes à la vanille
4 Std. 40 Min
Entremets façon tiramisu
5h
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min