Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g env.)
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé maison
- 150 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sel
- 1 œuf, battu à la fourchette pour la dorure
- beurre fondu, pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3213 kJ / 767 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 107.2 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 godz.
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45 min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30min
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15 min
Brioche au lait de coco
3 godz. 10 min
Gâteau au chocolat aux blancs d'œufs
1h 5min
Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka
7 Std.
Brioche tressée à la cannelle
8h