Compatibele versies
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La couronne de pavlova
- 250 g de sucre en poudre
- 200 g de blancs d'œufs (env. 6-7 blancs d'œufs), température ambiante
- 1 c. à café de vinaigre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 10 g de fécule de maïs
Le coulis de framboises
-
200
g de framboises fraîches
of 200 g de framboises surgelées - 100 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
La crème fouettée et le montage
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 grenade, épépinée
- 2 - 4 figues fraîches, coupées en quartiers (optioneel)
- 2 brins de feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 45.3 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche de Noël à la fève tonka
3 Std.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2hod. 20min
Fraisier
15h
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min
Succès praliné
1h 40min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2hod.
Petite pavlova à la rhubarbe
3u. 20min
Pâte sucrée
1h 50min
Baba au rhum
4h