Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café bombées de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 10 g d'huile neutre
- 40 g de noisettes décortiquées
- 40 g de cerneaux de noix
- 40 g de figues sèches, coupées en morceaux
- 30 g de pruneaux dénoyautés, coupés en morceaux
- 30 g d'abricots secs dénoyautés, coupés en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 792 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain complet
16 godz.
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Petits pains aux figues
3 godz. 40 min
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pain au levain
17 Std.
Brioche italienne
3 godz. 15 min
Pain aux céréales
3 godz. 30 min