Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de lait concentré sucré
- 250 g de lait de coco
- 75 g de lait
- 2 c. à soupe de rhum blanc
Le lendemain
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet mangue-gingembre
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 400 g de mangue surgelée, en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- le jus d'un citron vert
Le sorbet banane
- 400 g de bananes bien mûres, préalablement congelées en morceaux
La chantilly au gingembre et le dressage
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 - 2 fruits de la Passion
- le zeste d'un citron vert
- 100 g d'ananas frais, pour la décoration
- 2 c. à soupe de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2352.6 kJ / 562.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 91.5 mg
Alternatieve recepten
Limonade à la citronnelle
25 Min
Rôti de porc, chutney, légumes, purée de patates douces et sauce au vin
2h
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13h
ATELIER menu 2
1 Std.
ATELIER menu 1
1 Std.
Bouillon volaille riche en collagène
12 godz. 10 min
Sauce café-crème
35 Min
Soupe canadienne
40min
Baguette tradition
15h 25min
Accompagnement de légumes d'automne sous-vide
1 Std. 20 Min
Sorbet fraise, pastèque et cerise
12h 5min
Sorbet de fruits rouges
10 Min