Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de lait concentré sucré
- 250 g de lait de coco
- 75 g de lait
- 2 c. à soupe de rhum blanc
Le lendemain
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet mangue-gingembre
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 400 g de mangue surgelée, en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- le jus d'un citron vert
Le sorbet banane
- 400 g de bananes bien mûres, préalablement congelées en morceaux
La chantilly au gingembre et le dressage
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 - 2 fruits de la Passion
- le zeste d'un citron vert
- 100 g d'ananas frais, pour la décoration
- 2 c. à soupe de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2352.6 kJ / 562.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 91.5 mg
Alternatieve recepten
Assaisonnement aux légumes et épices
5min
Jus de fruits de la Passion
10min
Gâteau roulé au café
2h 30min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Sandwichs de spaghetti légumes
1h
Umami bowl
1h 15min
Gaufre fourrée glace vanille, praliné et chocolat
14h
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2h
Chouquettes du goûter
35 min