Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 150 g de lait concentré sucré
La ganache
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de pistaches, décortiquées et émondées, non salées
- Voeding
- per 1
- Calorieën
- 527 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Délice pomme-speculoos
12h
Tarte au citron destructurée
20 Min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Pannacottas after eight
5h 35min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Les croustouilles
20 Min
Bouchées chocolat et noix
25min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min