Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Demi-sphère framboise choco vanille
17 Std.
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 Std.
Dômes banane et chocolat
6h 30 min
Mille-feuille express framboise-citron
30 Min
Couronne de choux aux fraises
2h 30min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2h 30min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Eclairs framboises-pistaches
24 Std.
Bûche glacée
8 Std.