Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud et crumble, ballotine de petits pois et sabayon rhubarbe (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Délice d'été aux fruits rouges et à la pistache
13u. 30min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Mille-feuille de fruits rouges
30min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Minitartelettes poire et effiloché de canard
1h 30min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Eclairs saumon et pomme verte
2h
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Eclairs au foie gras
3u. 15min
Petits choux au saumon fumé
1 Std. 10 Min