Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à ravioli
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 30 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- farine de blé, pour le plan de travail
La farce au bœuf et la sauce tomate
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 70 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts et 1 c. à café de sel
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de tomates, coupées en morceaux
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 400 g de viande de bœuf hachée
- 150 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1589 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Hamburgers
3h 15min
Bun à burger
4h 10min
Eclair au chocolat
1h 15 min.
Napolitain
73u. 40min
Pâtes fraîches
1h
Pommes noisettes
1 Std. 50 Min
Pommes duchesse
55 min
Gnocchis poêlés aux herbes
1h 20min
Gianduja maison
4 Std. 25 Min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Gnocchis
45 min
Ravioli maison
2 Std. 15 Min