Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au yaourt (la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de lait en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de yaourt à la grecque
Les copeaux de chocolat (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 10479 kJ / 2507 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 200 g
- Vetten
- 175 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace au chocolat
12h
Glace à la vanille
12h
Macarons aux fruits de la Passion
25h 45min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12 godz. 30 min
Glace 'fior di latte'
4u. 15min
Sorbet citron vert
12h
Glace à la pistache
12h
Glace caramel au beurre salé
12h
Glace au café
12h
Glace chocolat-cannelle
12h
Glace menthe-chocolat
12h
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h