Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 225 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'amandes en poudre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de cacao en poudre amer
- 1 œuf
La ganache
- 170 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux
La garniture
- 24 - 32 gouttes de crème de vinaigre balsamique
- 250 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2036 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte chocolat au lait et fraises
3sa 45 dk
Tartelette chocolat-citron
4u. 50min
Muffins chocolat au cœur framboise
1sa 15 dk
Tarte chocolat-noisettes
4h 20min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1h 30min
Tarte cookie au chocolat
5hod. 10min
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1 godz. 45 min
Tarte poire-chocolat
55min
Muffins au chocolat
35 dk
Tarte aux pommes sur lit de compote
1h 30min
Tarte aux fraises
4 Std.
Tartelettes amandine aux framboises
1sa 20 dk