Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 225 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'amandes en poudre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de cacao en poudre amer
- 1 œuf
La ganache
- 170 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux
La garniture
- 24 - 32 gouttes de crème de vinaigre balsamique
- 250 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2036 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux fraises
4h
Tarte poire-chocolat
55 Min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Tiramisu framboises-fraises
3u.
Sablé aux amandes, duo fraise-kiwi et chantilly
3 Std. 15 Min
Tarte tutti frutti à la vanille
3 Std. 20 Min
Galettes de pomme de terre, sauce à la ciboulette
1 Std. 15 Min
Tarte chocolat au lait et fraises
3h 45min
Brownie aux fraises
55 Min
Choux vanille-framboise
2 Std. 30 Min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Muffins chocolat au cœur framboise
1 Std. 15 Min