Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 125 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 225 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'amandes en poudre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de cacao en poudre amer
- 1 œuf
La ganache
- 170 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 115 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 30 g de beurre doux
La garniture
- 24 - 32 gouttes de crème de vinaigre balsamique
- 250 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2036 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
45 Min
Chaussons aux pommes
2 Std.
Minitartes fines au chocolat
1 Std. 30 Min
Sucettes de fruits au chocolat
30 Min
Tarte aux fraises
4 Std.
Tartelettes amandine aux framboises
1 Std. 20 Min
Muffins au chocolat et aux noix de pécan
40 Min
Brownie
45 Min
Tarte cookie au chocolat
5h 10min
Roulé au chocolat
1 Std. 30 Min
Roulé chocolat-noisette
1 Std.
Tarte chocolat caramel
2 Std. 15 Min