Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau, et un verre pour la cuisson
- 2 c. à café de sel fin
- 500 g de farine
- 200 g de fromage à pâte pressée, type morbier
- 20 g de beurre fondu
- 25 g de noisettes décortiquées entières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2887 kJ / 687 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2小时 10 分钟
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2小时 15 分钟
Pizza façon donut
1 Std. 30 Min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 Std. 35 Min
Focaccia aux olives
3hod.
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Pain farci à la mozzarella
45 Min
Ficelle apéro oignon-olive
3hod.
Panzerotti à la romaine
1 godz. 5 min
Petites ficelles aux céréales
2u. 45min
Pain aux pépites de chocolat
3u. 10min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 Std. 45 Min