Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 180 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 90 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- ½ c. à café de sel
- 60 g d'eau
La garniture
- 700 g de poireaux, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 10 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 500 g de filets de poisson blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144.8 kJ / 514.8 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 34.2 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza au thon
1 Std. 40 Min
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Quiche aux fruits de mer
1 Std. 15 Min
Boulettes de poisson aux champignons
40min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Pizza XXL
3 Std.
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2 Std. 15 Min
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Pizza à la courgette
1 godz. 45 min
Restes de dinde et de légumes en gratin
50min
Pizza aux fruits de mer
2 Std. 15 Min
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min