Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 180 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 90 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- ½ c. à café de sel
- 60 g d'eau
La garniture
- 700 g de poireaux, coupés grossièrement en morceaux
- 50 g de beurre demi-sel
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 œufs
- 10 g de farine de blé
- 350 g d'eau
- 500 g de filets de poisson blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2144.8 kJ / 514.8 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 34.2 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pomme de terre au fromage et restes de viande
50 min
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Quiche aux fruits de mer
1h 15min
Feuilleté au crabe
1 Std. 20 Min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Pizza aux légumes
1 Std. 30 Min
Pizza au thon
1 Std. 40 Min
Pizza aux fruits de mer
2 godz. 15 min
Croquettes de poisson à l'oignon
25 Min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1h 45min
Pommes de terre et saumon au four à l'aneth
1h 15min