Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de fécule de maïs, type Maïzena
- 2 pincées de fleur de sel
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'huile de coco hydrogénée bio, coupée en quatre
- 20 g d'amandes en poudre
- 400 g de lait de coco bio
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La garniture
- 40 g de sucre en morceaux
- 1 c. à café de zeste de citron vert non traité, râpé
- 400 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 1 c. à soupe de noix de coco fraîche, en copeaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne vertes à la bolognaise
2 godz. 50 min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Quiche aux deux fromages et ail confit
2h 10min
Tarte amandine aux poires
3hod. 25min
Tartelettes aux poires caramélisées
2hod. 15min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 Std. 20 Min
Cake au thon, polenta et olives noires
1h
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12hod. 15min
Crêpes à la noix de coco
20min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Wedding cake de Gaëlle (Finale Thermostars 2017)
3h 15min
Entremets mangue-coco
2h 25 min