Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de fécule de maïs, type Maïzena
- 2 pincées de fleur de sel
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'huile de coco hydrogénée bio, coupée en quatre
- 20 g d'amandes en poudre
- 400 g de lait de coco bio
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La garniture
- 40 g de sucre en morceaux
- 1 c. à café de zeste de citron vert non traité, râpé
- 400 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 1 c. à soupe de noix de coco fraîche, en copeaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1 Std. 5 Min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Tiramisu cheesecake
13h 20min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3h 25min
Tarte aux pommes bouquet de roses
4 Std. 30 Min
Soufflé au chocolat et à l'orange
50 Min
Crème brûlée à la bergamote
3h 40min
Fondant chocolat en robe de fruits
3 Std. 45 Min
Sushis aux fruits
3 Std.
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1 Std.
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4 Std. 30 Min
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std.