Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 godz.
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 Std.
Cheesecake et coulis de fraises
1 Std. 5 Min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35 min