Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35 min.
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Tiramisu fruits rouges et violette
50 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Sauce caramel au whisky
35 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min