Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1247 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 Std.
Tartelettes à la bergamote
3 Std. 40 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 Std. 30 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40p
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 Std. 35 Min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8h 15min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6hod. 25min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Sorbet à la fraise
12h