Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 3 œufs
- 8 g d'eau de fleur d'oranger
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 125 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs
Le jour même
- 15 g d'amandes décortiquées
- 40 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
Le sirop
- 60 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 4 g d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre cristal
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 11161 kJ / 2675 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 352 g
- Vetten
- 156 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manneles
1h 30min
Brioche tressée à la cannelle
8h
Brioche tressée à la cannelle
3h
Kougelhopf
2h 55min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Kouglof alsacien
4h 20min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Stollen
3 godz. 45 min
Kouglof
3 Std. 20 Min
Streusel
2h
Brioche Nanterre
4h 15min