Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 25 g de lait
- 125 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 370 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de beurre, ramolli, et un peu pour les moules
- 2 gousses de vanille, fendues et grattées
- 2 étoiles de badiane
- 2 bandes de zeste d'orange non traitée
- le jus d'une orange
- 550 g d'eau
- 120 g de rhum
- 200 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 75 de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1304 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-Brest
3 Std.
Crème pâtissière XXL
15min
Choux craquelins au gianduja
17h
Baba au rhum
3 Std.
Cannelés bordelais
13h 30 min.
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Tarte Tatin
1h
Cake aux fruits confits
4h 30min
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15 min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min