Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lait
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 œuf
- 250 g de farine, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre, et 6 c. à soupe
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 2 c. à soupe d'amandes en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1404 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Brioche Nanterre
4h 15min
Choux à la crème
1 Std. 5 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3u.
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 Min
Tarte à gros bords
1hod. 50min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2 Std. 30 Min
Pâte à tarte en 3 ingrédients
50 Min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1h 20min
Cake aux abricots et au citron
55 Min