Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière
- 440 g de lait
- 60 g de sucre en poudre
- 15 g de sucre vanillé
- 4 jaunes d'œufs
- 40 g de fécule de maïs
- 1 c. à soupe bombée de pâte de pistache
La pâte à chou
- 150 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 4 g de sucre en poudre
- 45 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 90 g de farine T55
- 3 œufs
Le glaçage
- 400 g de glaçage pour gâteau (fondant)
- 1 c. à café rase de pâte de pistache
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 528 kJ / 126 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3sa
Feuilleté chantilly et fraise
1h 30min
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15 Std.
Fraisier
15 Std.
Palmiers feuilletés
3 godz. 5 min
Religieuse au café
4 Std. 40 Min
Choux à la crème
1h 5min
Brioche feuilletée
5 Std.
Sauce au floc rouge et chocolat
1h 10min
Crème pâtissière au caramel
50min
Chocolat liégeois
12h 15 min