Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'eau minérale
- 270 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel, et 1 pincée
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf, et 1 œuf battu pour la finition
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum (optioneel)
- 130 g de beurre de tourage
- 75 g de raisins secs sultanines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche tressée
14h 40min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Brioche Nanterre
4u. 15min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10 min.
Pains au chocolat
16 Std. 10 Min
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Palmiers feuilletés
3 godz. 5 min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Brioche italienne
3h 15min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Briochettes parisiennes
4h 5 min.
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5 min