Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'eau minérale
- 270 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel, et 1 pincée
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf, et 1 œuf battu pour la finition
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum (optioneel)
- 130 g de beurre de tourage
- 75 g de raisins secs sultanines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradition
15h 25min
Pâte à pizza
1 Std.
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain au levain
17óra
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche italienne
3h 15min
Pains au chocolat
16u. 10min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2 Std. 30 Min
Gâche vendéenne
12h 55min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Brioche Nanterre
4h 15min