Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache à la fraise
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 60 g de fraises lavées et séchées
- 5 g de jus de citron fraîchement pressé
- 10 g de sucre en poudre
Les coques de macaron
- 110 g d'amandes émondées (voir "Conseil(s)")
- 110 g de sucre glace maison
- 100 g de blancs d'œufs (voir "Conseil(s)")
- 100 g de sucre en poudre
- 1 - 2 pointes de couteau de colorant alimentaire rose
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 309.9 kJ / 74.1 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 10 mg
Alternatieve recepten
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4 Std.
Fraisier
15h
Macarons chocolat-framboise
27 Std. 45 Min
Praliné
30 min
Paris-Brest
3sa
Choux à la crème
1 godz. 5 min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Macarons à la vanille
3sa