Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 254 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème pâtissière XXL
15 min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8h 30min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30 min
Sauce au caramel
1h 30 min
Sauce caramel au whisky
35min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12h 30min
Poires au sirop sous-vide
45 min
Sauce café-crème
35min
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Eclair caramel-noisette
2 Std.
Rissoler lardons et oignons
15 min