Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de sucre en poudre
- 100 g d'espresso, refroidi
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 30 g de beurre doux froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm env.)
- 130 g de crème
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6831 kJ / 1631 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 254 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Caramel liquide
35 Min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Caramel liquide
25 Min
Pâte de pistaches
20 min
Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose
5h 40min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Crème pâtissière XXL
15min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Sauce caramel au whisky
35 Min