Compatibele versies
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux
La génoise au caramel
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre pommade
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
La crème fouettée
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 150 g de framboises
- 150 g de mûres
- 150 g de myrtilles
- feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 34.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème fouettée mascarpone
5 Min
Mousse minute à la framboise
5 Min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
4h
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Sucettes de gâteau de Noël
6 godz.
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 Min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2h
Fondant au chocolat
40 Min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1 Std.
Agneau et pommes de terre au romarin
1 Std.
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h