Compatibele versies
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre doux
La génoise au caramel
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre pommade
- 120 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 200 g de farine de blé
- 1 sachet de levure chimique
La crème fouettée
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 150 g de framboises
- 150 g de mûres
- 150 g de myrtilles
- feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1564 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 34.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain plié méditerranéen sans gluten
1h 15min
Petits fours aux amandes
30 min
Madeleine fourrée
2hod. 5min
Gaufres, sauce au chocolat
1h 5min
Fondant au chocolat et piment d'Espelette
40 min
Café à la noisette
25 min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50 dk
Keftas
2sa 30 dk
Boules coco-noisette
1h 10min
Tarte entremets chocolat et noisette
18h 30min
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Paella express aux crevettes
35 min