Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le jour même
- 130 g de beurre de tourage
- farine T45, pour le plan de travail
- 125 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 25 g de jaune d'œuf, et 1 jaune pour la dorure
- 12 g de fécule de maïs
- ½ gousse de vanille
- 35 g de pâte de pistache
- 50 g de pépites de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 977 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 godz. 30 min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Muffins crumble aux myrtilles
45 min
Sablés viennois
45 min
Bretzels allemands
2h 15min
Brioches roulées salées
4h 45min
Brioche italienne
3h 15min
Pains aux raisins
20u. 15min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Gland à la pistache
1 godz. 30 min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min