Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le jour même
- 130 g de beurre de tourage
- farine T45, pour le plan de travail
- 125 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 25 g de jaune d'œuf, et 1 jaune pour la dorure
- 12 g de fécule de maïs
- ½ gousse de vanille
- 35 g de pâte de pistache
- 50 g de pépites de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 977 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche à la mie filante
1 godz. 45 min
Brioche tressée à la cannelle
8 Std.
Arbre de Noël en biscuits
45 Min
Café à la noix de pécan
25 dk
Focaccia au blé complet, oignon et poivron
3sa 20 dk
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Brioche Nanterre
4u. 15min
Pain lagana grec
3h 15min
Brioche feuilletée
5 Std.
Spritz au chocolat
50min
Yaourts maison
11 Std. 30 Min
Brioche à la crème de whisky
3 Std. 35 Min