Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de lait entier
-
8
g de levure boulangère sèche
of 15 g de levure boulangère fraîche - 370 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- 125 g de sucre en poudre
- 50 g de miel
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger (optioneel)
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- 100 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 26.4 mg
Alternatieve recepten
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Brioche tressée
14h 40min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche feuilletée
5 Std.
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3 Std.
Babka aux myrtilles
4 godz. 50 min
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Gâteau roulé au café
2hod. 30min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Kouglof alsacien
17h 10min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min