Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 15.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-brest
3u. 10min
Macarons chocolat-framboise
27u. 45min
Praliné
30 Min
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Entremets chocolat, insert framboise
17h
Paris-Brest
3 Std.
Praliné maison rapide
1 Std.
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 Std.
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Macarons à la vanille
3 Std.