Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache à la vanille (la veille)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
La pâte (le jour même)
- 215 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre froid, coupé en dés et un peu pour le moule
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 475 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 500 g d'eau
- 6 poires Williams, coupées en deux
- 30 g de poudre d'amande
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3129.9 kJ / 748.3 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 88.8 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 115 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-brest
3u. 10min
Génoise
50 Min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Number cake du Nouvel An
3 Std.
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Choux à la crème
1h 5min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min
Génoise au chocolat
45 Min
Naked cake aux framboises
1 Std. 30 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min