Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
- 250 g de lemon curd
La sauce au citron
- 120 g de jus de citron
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de lemon curd
- 110 g de beurre bien froid, coupé en petits cubes
- le zeste d'un citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3249 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Crème diplomate aux fruits
1h
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 godz. 20 min
Génoise
50min
Fraisier
12 godz. 45 min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12h
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Eclairs façon tarte citron
1h 15min
Génoise au chocolat
45 min
Dacquoise
40 min