Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
- 250 g de lemon curd
La sauce au citron
- 120 g de jus de citron
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de lemon curd
- 110 g de beurre bien froid, coupé en petits cubes
- le zeste d'un citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3249 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1h 50min
Génoise
50 menit
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 godz. 20 min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1j 20 menit
Dacquoise
40 min
Victoria sponge cake
1j
Génoise au chocolat
45 Min
Crème diplomate aux fruits
1j
Naked cake aux framboises
1j 30 menit
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Crème d'amande
10 min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min