Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
- 250 g de lemon curd
La sauce au citron
- 120 g de jus de citron
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de lemon curd
- 110 g de beurre bien froid, coupé en petits cubes
- le zeste d'un citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3249 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naked cake aux framboises
1h 30min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20min
Number cake du Nouvel An
3h
Gâteau crémeux à la vanille
13u.
Génoise
50min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Entremets cassis et crémeux citron
5 godz.
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 Std. 15 Min
Génoise au chocolat
45min
Crème diplomate aux fruits
1h
Cupcake aux myrtilles
1 godz. 55 min