Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
- 250 g de lemon curd
La sauce au citron
- 120 g de jus de citron
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de lemon curd
- 110 g de beurre bien froid, coupé en petits cubes
- le zeste d'un citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3249 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Génoise au chocolat
45min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20 min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Crème diplomate aux fruits
1h
Eclairs façon tarte citron
1u. 15min
Cupcake café cappuccino
40min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Génoise
50min
Eclairs au gianduja et noisettes
4h 15min
Cupcakes à la vanille
12 Std.
Fraisier
12h 45min